Artikler

og videoer på dette websted er designet til at give dig de bedste råd og vejledning, når det gælder gør-det-selv-projekter i dit hjem og din have. Vores indhold er gratis for alle abonnenter, lige fra grundlæggende oplysninger om materialer, værktøj, teknikker og sikkerhedsmetoder til eksperttips om, hvordan du får mest muligt ud af dit projekt. Med trinvise vejledninger og detaljerede illustrationer sørger vi for, at alle kan forstå det grundlæggende i gør-det-selv-projekter i hus og have – uanset om de er nybegyndere eller erfarne professionelle. Vores team af håndværkere har også udviklet eksklusive produktanmeldelser, som hjælper dig med at beslutte, hvilke produkter der er bedst til hver enkelt opgave. Så næste gang du har brug for lidt ekstra hjælp i huset eller haven, skal du sørge for at tjek vores websted, og bliv en informeret gør-det-selv-mand.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Seneste kommentarer

  Arkiver

  Kategorier

  • Ingen kategorier

  Michael Handyman – Danmarks bedste Handyman er dedikeret til at tilbyde den højeste kvalitet inden for vedligeholdelse af hjem og haver i hele Danmark. Grundlagt af ejeren Michael Balkemose i 2015 med en passion for at producere mjød og honning, solgte vi til sidst vores sidste dråber for at fokusere på at udvide vores handyman-tjenester. Vores mission er enkel: Vi vil gøre det nemt for folk fra alle samfundslag at få adgang til pålidelig og troværdig hjælp til hus- og havearbejde, så alle kan opnå deres ideelle bolig. Gennem vores engagement i fleksibel service og førsteklasses resultater stræber vi efter at hjælpe familier med at visualisere og skabe de hjem, de ønsker, mens vi giver erhvervskunder ekstra støtte til at vedligeholde deres rum. Vores vision er ambitiøs; at blive anerkendt som en førende udbyder af hjemmevedligeholdelse i hele Skandinavien, der fortsætter med at skubbe grænser, når det kommer til fremragende service!

  Vi støtter 

  Plastik nej tak mærket
  Vi støtter et sikkert Internet - Sikker browsing med SSL
  SSL mærket støtter kryptering på Internettet
  Arbejdsmiljø Mærket
  Vand og natur mærket
  Reklamer nej tak
  Bæredygtig udvikling og energi - støt grøn omstilling i Danmark
  AffaldsSortering badge
  EtikOnline badge
  Vi Holder Afstand badge
  Vi hylder mangfoldigheden
  SparPåVandet badge
  Fokus på medarbejere - vær en god kollega og en god chef
  Klimavenlig hjemmeside
  Dansk Hjemmeside
  bæredygtig udvikling
  vindenergi strøm
  Miljø mærkning
  Grøn profil
  energi spare
  CSR Profil
  sikker website
  Nem nethandel
  trygt nethandel
  Miljørigtig Pakning
  Grøn energi Mærket
  Reducere co2
  sympati mærket 150
  komplet listen 150
  dansk cvr 150
  rabat mærket 150
  socialt ansvar 150
  god velfærd 150
  spar mere 150
  gode arbejdsforhold 150
  overenskomstmæssi løn 150
  bæredygtig shopping 150
  dansk iværksætteri 150
  shop med omhu 150
  dansk netværk 150
  papirfrit 150x150
  ophavsret mærket 150
  mine cookies
  Vi er en sikker side, hvorfor vi er en del af Online-tryghed.dk's sikre sider Online Tryghed